Det får bli lite musik..


Evighet..

Jag antar att det kommer kännas så. Som en evighet.
6 månader är väl egentligen inte så länge kan man tycka, men allt är relativt. Vissa dagar känns ju bara någon timme som världens längsta.

Jag tror att en sån här grej gör att man som par antingen blir starkare eller glider från varandra. Just nu känns det absolut som att vi kommer växa och bli starkare. Att ingenting kan komma mellan oss. Men man vet ju aldrig. Man vet ingenting.
Men gör man någonsin det då?
Nej precis. Och det måste faktiskt hända lite, för att det ska kunna ske någon utveckling. Att stå still och stampa på samma fläck i flera år mår ingen relation bra av.

Så just nu känns det trots allt positivt det här. Lite spännande tillochmed, även om just jag inte ska göra något. Men jag tror man bidrar med en ganska stor del även om man är den som är kvar här hemma. De där nere behöver nog allt stöd de kan få. Och jag är fast besluten att ge allt mitt stöd. Även om jag vissa dagar (okej de flesta dagar) kommer önska att han inte alls åkte. Men när man är mitt i det ser man nog inte den stora bilden. Det kan jag göra nu innan, och förhoppningsvis sen efteråt också.

Och självklart är jag stolt över honom. Tokstolt.

(Och en vältränad sambo i militärkläder är ju inte heeelt fel.)

H

Tjyvstart..

Gräsänka ja. Just nu är det flera månader kvar, och det är jag tacksam för. Men tiden går snabbt har jag hört, så vi är väl snart där.
Dagen D. Dagen då han åker. Min älskade E.

I augusti börjar han utbildningen här i Sverige. Bara det kommer bli en omställning, nu är jag så van att ha honom hemma.
Att somna och vakna bredvid honom.
Att kunna ringa när som helst.
Men det är nog bra med en "påvänjningsperiod". Han kommer ju endast vara borta på veckorna nu till att börja med.
Det blir värre sen, i november.

Min E ska åka ner till Afghanistan i november, i FS18. Jag har öppnat den här bloggen för att få skriva av mig. Vet redan nu att det kommer vara mycket känslor att få ur sig, och då är det skönt att skriva. Blir bearbetning på nåt vis.

Men som sagt, det är länge kvar. Kommer nog bara bli lite sporadiska inlägg än så länge.

H


RSS 2.0