Jorå..

Det känns fortfarande bra, trots känslorna i förra inlägget. Tänker försöka låta känslorna komma som de vill, för då går de förhoppningsvis vidare snabbare än om jag "förbjuder dem".
Så tänker jag.

Blev utmanad av den andra H för några dagar sen, ska berätta 7 positiva saker om mig själv.
Vi gör ett försök i alla fall:
  1. Jag är bra på att lyssna.
  2. Jag bryr mig om.
  3. Jag är en bra organisatör.
  4. Jag är pysslig.
  5. Jag är relativt smart.
  6. Jag försöker vara positiv, trots min pessimistiska natur.
  7. Jag bra på att skratta.
Jag nöjer mig där.

H

Svartsjukan..

Är svartsjuk på att andra får ha en vardag med E, och inte jag.
Att andra tillbringar dygnet runt med honom, medan jag "bara" får ett telefonsamtal på kvällen.
Att han kommer ha nästan ett helt år som han delar med andra än mig.
Andra som kommer förstå honom bättre än jag, som han kommer ha en gemenskap med som jag aldrig riktigt kan sätta mig in i.

En känsla som ger dåligt samvete bara för att de finns där, och vägrar ge sig iväg. 

H

Höst..

Nu är sommaren definitivt över. Kallt som bara den är det, och träden börjar gulna. Tycker faktiskt det är ganska skönt. Det är mysigt när man måste ta på sig lite extra kläder och halsduk när man ska ut. Och när man kryper upp i soffan på kvällen, tänder lite ljus och dricker lite te. Det är mer mysfaktor på hösten och vintern än övriga året, i alla fall enligt mig.
Det ska bli lite spännande att gå igenom den här hösten på egen hand. Självklart inte helt på egen hand men betydligt mer än annars.

Just nu känner jag ett väldigt lugn inför allt som komma skall. Det känns kanske inte superduperbra, men absolut hekt okej. Fråga mig igen om några dagar så känns det kanske inte så, för det går väldigt upp och ned, men just nu.

Jo.
Det kommer gå bra det här.

H

I morgon..

Nu var den här veckan avklarad, och snabbt gick det.

Ledig i morgon, så ska ägna dagen åt diverse bakprojekt. Lite bullar ska i alla fall hinnas med, och en cheesecake med blåbär istället för födelsedagstårta. Blir nog bra hoppas jag.

E borde komma hem i rimlig tid den här gången eftersom han har bilen. Kan i alla fall inte skylla på SJ om han kommer sent. :)

Längtar!

H

Stackars..

Pratade en liten stund med E för någon timme sen. I dag hade de haft utbildning på pepparspray, vilket innebär att man ska testa på det själv. Hur det kändes sammanfattade han ganska bra: "Tror det är mer humant att skjuta någon än att använda pepparspray".

De ska ha kvällstjänst i dag också, vilket innebär sent samtal och trött E. Inte det roligaste, men ändå skönt att få höra hans röst. Saknar verkligen att somna bredvid honom.

Ska fokusera lite på skolarbete nu, så är den här dagen snart slut. Och i morgon är sista dagen han inte kommer hem och det är skönt.

H

Förseningar och stress..

Helgen började väl inte som jag hade tänkt precis. Skulle åkt och överraskat E vid tåget och hämtat upp honom (han trodde han skulle vara tvungen att GÅ hem). Men tåget blev försenat en timme, vilket ledde till att han bad om att bli hämtad, så då blev det ingen riktigt överraskning.
Inte för att det spelade så stor roll, men det var surt att han blev sen.

Vi skulle iväg och hälsa på släkt och kalasa lite under fredagen, så det blev ganska stressigt när han inte kom hem i tid. Jag fungerar inte så bra under stress tydligen, för jag satt sur och kinkig hela bilresan. Härligt mottagande han fick, kära E.

Humöret bättrade i alla fall på sig under kvällens gång, och det blev riktigt trevligt. Skönt att komma hem och hälsa på lite, men man hinner ju inte ens med hälften av allt man tänkt sig. Och tyvärr känns det ju som att tiden går ännu fortare när man har saker att göra hela tiden, så nu är det redan måndag igen.

Ska försöka dra igång med diverse projekt så jag håller mig sysselsatt den här veckan, bland annat lite träning och leta födelsedagspresent till en viss E.

H

Followers..

Följ min blogg med bloglovin

Men nej..

Försenat jäkla tåg.
Minst en timme till.
Kul. Verkligen.

H

Yes..

Fredagen är här! Om mindre än en timme ska jag hämta upp E på tågstationen, men det vet han inte. Hoppas han blir glad, om inte annat för att han slipper gå.

Ha en bra helg allesammans!

H

Snart helg..

Den här veckan har gått supersnabbt. Redan torsdag och i morgon kommer han hem igen. Tror det beror mycket på att jag haft fullt upp, skolan har dragit igång på riktigt och jag har haft en kompis på besök sen i tisdags.
Tiden går betydligt snabbare när man har fokus på annat.

E har sagt att det finns en minimal chans att han kan sluta redan ikväll, men när jag pratade med honom i går verkade det som att den chansen var borta. Dumt. Jag hade ju inte direkt blivit ledsen om han kom hem en dag tidigare. Men men, det är inte långt till i morgon heller.

Längtar och saknar så det gör ont ibland. På ett sätt är det lite skönt ändå, det här att sakna och längta. Det gör tiden man väl ses mer speciell. I alla fall är det bra att intala sig själv att det är skönt och bra att längta lite, så man inte bara är negativ.

Hoppas helgen går låååångsamt och nästa vecka fort.

H

Ny vecka..

I morse höll kära E på att missa tåget. Men han kom med, och hade en hel minut tillgodo. Tidsoptimist kanske?

Helgen har varit skön, lugn och alldeles för kort. Förstår inte var all tid tar vägen. Men det är väl bara att hoppas att veckan också går i samma tempo då. Kan nog bli så, för i morgon får jag besök! En gymnasiekompis som har vägarna förbi och stannar några dagar. Ska bli skönt att få någon annan att fokusera på några dagar.

Känner att jag låter som att mitt liv bara kretsar kring E. Så är det inte riktigt. Skulle aldrig säga att jag inte skulle klara mig utan honom. Saken är istället den att jag inte vill klara mig utan honom eftersom jag fungerar så himla mycket bättre med. Livet med honom är så himla mycket roligare än det utan.
Självklart har jag roligt även när han är borta, det är inte det. Det är mer att när jag har roligt vill jag att han också ska vara med, för jag vet att han också skulle ha roligt då. Och inte bara när man har roligt, bara det här att ha någon att dela vardagen med.
Telefonsamtal ger inte riktigt samma känsla. Inte alls.

Så är det.

H

Äntligen ...

.. helg, och han är hemma!
Hade något av en krisdag igår. Eller mer kriskväll ska jag väl säga. Tårarna bara sprutade, och tankarna for åt alla håll. Är så himla mycket nytt runt omkring mig just nu, och att dessutom inte ha E hemma gör det hela sju resor värre. Han är så trygg, behöver lite av det.
Men som sagt, nu är han hemma, och tog tryggheten med sig. Underbart!

Trevlig helg!

H

Sådär ja..

Då har jag startat med mitt i dag. Första förläsningen, mestadels information om vad som komma skall men ändå skönt att vara igång känner jag. I morgon blir det indroduktionskonferens hela dagen och middag på kvällen, så då kommer jag ha fullt upp. Skönt att ha något eget att pyssla med, och inte bara gå hemma och vänta på samtal från E.

När vi pratade i går lät det som att denna veckan inte var så uppstyrd, på grund av något missförstånd eller vad det var. Hade ju varit bättre om de fått stanna hemma en vecka tycker jag då, istället för att vara där utan att ha något att göra. Men det hade väl styrts upp på nåt sätt, så sysselsatta är de väl ändå hela dagarna. Inga tidigare telefonsamtal här inte.

H

RSS 2.0