Ännu en dag..

Det känns lite som att jag står och trampar i sirap just nu, hoppas det ger med sig snart.

I går fick jag äntligen höra hans röst! Kändes lite bättre efteråt, att veta att han är framme och har det bra. De hade haft en väldigt lång resa ner med övernattning (som ingen räknat med), men det mesta hade väl flytit på som det skulle. Verkade även vara lite mer uppstyrt där nere nu med information om kommande vecka, så E verkade nöjd.

Börjar väl hitta den där vardagslunken nu, även om det är superdrygt att vara ledig hela dagarna.

Nyår i morgon också. Tänkte först bojkotta det hela och sitta hemma och käka kött och se på Die Hard. Nu blir det inte så. Tar bussen och hälsar på bästa M istället. Firar hemma hos hennes mor, blir nog trevligt. Kan nog vara bra att inte sitta ensam, kommer nog hugga till lite i hjärtat vid tolvslaget.

Allt gott
H

Så bar det av igen..

Mycket jobbigare avsked den här gången. Tårarna bara rinner, och vill inte ge sig. Inte hjälper det att det är mitt i natten han åker härifrån heller. Tröttheten gör ju sitt, så ska försöka sova snart.
Märktes att han tyckte det var jobbigare nu också, blir väl en ond cirkel det där.

Har hur som helst haft en underbar julvecka med släkt och vänner. Galet skönt att ha E hos mig.

Men det är väl snart februari, eller vad säger ni?
God natt!
H


Hemma!

Ja, efter någon timmes försening kom han äntligen hem. Iskall, trött och med blommor i handen.

Har haft mysiga dagar nu, käkat god mat, fixat julklappar men mest bara tagit det lugnt i soffan. Perfekt!
I morgon bär det av hemåt, ska lasta bilen full med julklappar och katter för att kunna stanna i Värmland en vecka. Kommer väl bli som vanligt när man är hemma, flänga runt och försöka hinna träffa så många som möjligt. Men det blir nog trevligt!

Ska försöka oss på en utgång på juldagen också, det var lääängesen vi var ute tillsammans nu. Party party!

Nej, nu ska jag fortsätta med julgodistillverkning. E är ute på stan och köper julklappar, så tänkte passa på att fixa lite här hemma. Kanske till och med hinner plugga lite. Knappast troligt, men är väl värt ett försök.


Hoppas alla som är kvar där nere får lite julstämning, verkar ju i alla fall göras tappra försök.

God Jul!
H

Spöktimmen..

Nu när jag inte har några föreläsningar blir det lätt att jag stannar uppe lite för länge. Som nu till exempel. Har legat och kikat på massa avsnitt av Ghost Whisperer, så nu är jag lite för uppskrämd för att gå och lägga mig. Suck.

Hade en mycket trevlig helg med H. Lite vin, soffhäng, snack, godisätande och Winnerbäck. Perfekt!

Snart kommer min E hem! Ska bli så skönt att få känna honom nära, snosa in mig hos honom och bara mysa! Eftersom det är jul snart så kommer det kanske inte bli så mycket tid med bara han och jag, men det blir mysigt ändå. Vi beger oss till hemtrakterna på söndag och stannar hos Es föräldrar en vecka. Vi ska fira jul hos så många vi hinner, äta massa god mat och hänga med vännerna. En vecka kommer gå alldeles för fort!

Sov gott
H

Jag fick ett brev..

.. ett riktigt brev med frimärken.
Från Afghanistan!
Det första!

Glädjetårar och småskratt under läsningen. Han är så himla fin min E! Och nu saknar jag honom såklart lite extra.

Allt gott!
H

Men åh..

En kompis kom och hälsade på, och bjöd på mat på stan. Trevligt trevligt.
Hade så klart med mobielen om E skulle ringa. Tyvärr hörde jag den ju inte. Stackarn hade ringt 6 gånger på mobilen. Suck. Så fruktansvärt störande att man inte kan ringa upp själv heller.
Hoppas han orkar försöka igen.
H

Julstök och besök..

Är nästan helt färdig med julklapparna nu, känns skönt. Har lite kvar till Es familj, men det får han minsann vara med och köpa när han kommer hem.

Julgranen är framme också. Egentligen vill jag inte ta fram den förän några dagar innan julafton. Men ja, nu hade jag tråkigt, så då åkte den fram. Man hinner med ganska mycket när man är ledig från skola och sambolös. Tyvärr kanske man inte fokuserar på rätt saker, hade ju lätt hunnit plugga mycket mer än jag gjort. Men det är ju inte lika skoj som att fixa julgran, baka julgodis och bara vara.

I morgon kommer min gräsänkevän H på besök! Ska bli superskoj. Vi har fått sån himla bra kontakt så fort, känns nästan lite konstigt. Men bra, väldigt bra. Så skönt att kunna prata av sig med någon som är i samma situation som en själv. Sen är det ju inte bara prat om våra karlar, och det är också skönt.
På lördag ska vi på Winnerbäck, och resten av helgen får vi väl se vad vi hittar på. Kul ska vi ha i alla fall!

Allt gott
H

En vecka..

Ja, faktiskt bara en dryg vecka tills han kommer hem på första leavet. Lite tidigt kan tyckas, men det ska bli så himla skönt att se honom, lukta på honom och vakna bredvid honom. Galet skönt!
Sen kommer ju det jobbiga, att han åker igen och för en betydligt längre period också. Men det går det med.
Så klart.

H

Mest bara trött..

Det går fortfarande förvånansvärt bra det här. Saknar E såklart, men inte så att det känns allt för jobbigt.

Den här veckan har mest flytit förbi, har mått konstigt med yrsel och trötthet så har nog mest sovit. Var iväg till vårdcentralen och läkaren trodde att jag kanske hade fått nåt virus på balansnerven. Men nu börjar det vända i alla fall, inte så värst yr i dag, dock fortfarande trött. Men det blir nog väl.

Pratade med E förut, han var lite irriterad först för att han inte fått tag på mig på hela dagen. Jag tyckte det var konstigt, eftersom jag haft mobilen med mig. Visade sig att han skrivit av mitt nummer fel, så inte så konstigt att han inte kom fram. Det är därför man ska lära sig viktiga telefonnummer utantill hjärtat! :P
Avhandlade det vanliga samtalsämnet, dvs mat. Mat måste vara något väldigt viktigt i vår familj, fö det pratas det alltid om. Verkar som att E är hur nöjd som helst med det som servereas där nere i alla fall, och det är ju bra. :)

Kom även in på julklappar, eftersom jag varit iväg och försökt mig på lite inhandling. Dock var det alldeles för mycket folk för min smak, får panik på alla som rusar runt och är hysteriska. Suck. Men fick tag på en julklapp, och har nu fått en idé om vad jag ska köpa till E. Perfekt!

Nu blir det soffa, plugga och sen Robinson!
H

Så kom det..

Kände första gången i går att det var jobbigt att E är borta. Just att jag inte kunde ringa upp och höra vad han tyckte, utan bara kunde vänta tills han ringer. Det är det värsta.
I går efter vi pratat kändes det inte så bra. Inte superdåligt, men ja, inte så bra. Kände att jag nog var disträ och inte så med på vad som sas, och det kändes inte alls kul. Inte rättvist. Det är ju ändå höjdpunkten på dagen när han ringer.

Men blev väckt i morse av att telefonen ringer. Släpade mig upp, och vem är det om inte E! Det gjorde verkligen min dag, att få höra honom glad i andra änden av tråden. Himla sött av honom att ringa och väcka mig, och se till att jag åkte iväg till skolan. :)

Så i dag känns allt mycket bättre. E lovade att han ska försöka ta reda på datum för hemkomst också, så jag kan börja räkna ner. Vore super!

H

RSS 2.0