Bortrest..

Ja, var ju inte hemma på hela helgen. Åkte och hälsade på H, käkade god mat, tog en tur på Ullared, drack vin och snackade skit. Som det ska vara alltså. Mycket trevligt!

Och efter en del krångel med tågen kom jag hem till slut. Skönt att vara hemma, även om det har varit en kul helg. Men ja, hemma är ju alltid hemma. Dock lite mindre hemma nu när inte E är här. Men snart så.
18 nätter kvar!

Två föreläsningar veckan som kommer. Ganska lagomt tempo. Dock tycker jag det är lite onödigt att de promt ska börja så tidigt på morgonen. 9 liksom, för en morgontrött fjant som jag är det ju nästan mitt i natten.

Allt gott
H

Längtan..

Nåt så galet längtar jag just nu. Men på ett lite skönt sätt, svårt att förklara. Tycker det går bra det här.

Tycker synd om de som ska hem på sitt leave nu, men som sitter kvar i Afghanistan pga krångel med väder och flygplan. Kan bara tänka mig hur besvikna de måste vara. Och de där hemma också, som väntar och längtar. Kan ju säga att jag skulle inte vara så lätt att handskas med om det var E som skulle hem men inte komma iväg. Får hoppas det löser sig snart.

I morgon sticker jag till min gräsänkevän H och hälsar på under helgen. Ska bli trevligt att komma iväg och hitta på nåt skoj.

Allt gott
H

Sömn..

Att det ska vara så svårt att sova. Har inte haft några större problem med det förut. I går låg jag och vred mig och vände mig hur länge som helst. Till slut gav jag upp och läste i stället. En halv bok hann jag med innan jag kände att jag kunde försöka igen. Men det gick inte så bra då heller.
Gick upp och letade reda på en av Es t-shirtar, preparerade den med Es parfym och tog den på mig. Och tänka sig. Jag sov som ett barn hela natten.

Ska ta tag i lite plugg i dag, seminare i morgon. Får väl se hur det går, har inte riktigt förstått vad det är hon vill att vi ska göra. Men det ordnar sig.

Allt gott
H

Snart ny vecka..

Lite tjatigt känner jag, men visst går det framåt. Sovit bra de senaste nätterna också, så nu börjar jag komma i fas igen.

Fick brev från E i fredags! Hade besök av en vän när det kom och det var kanske tur det annars hade jag nog störtgrinat. Blir så himla glad av att läsa det han skriver till mig. Underbara E! Har läst det flera gånger redan. Och han hade dessutom sett till att det luktar parfym, det luktar alltså E. Han vet hur han muntrar upp mig han.

I går var mormor och morfar här och hälsade på en sväng, och det hade tulpaner med sig. Så nu är det vår! :)

Allt gott
H

Ljusare..

Fick sova lite bättre i dag, det går framåt.

Känns mycket bättre nu, även om dagrna fortfarande slääääpar sig fram. I dag kommer en kompis och stannar kvar till i morgon. Ska bli riktigt trevligt! Ska snart åka och hämta henne vid bussen, och så tar vi en tur till gymmet tillsammans. Lite roligare att träna tillsammans med någon. Har fortfarande träningsvärk från senaste passet i tisdags, så får väl se hur dte går i dag. Men ont ska med ont fördrivas?

H

4 veckor..

Veckor låter så länge tycker jag, men just nu låter dagantalet också länge. 29 dagar. Äsch, beror nog på humör kanske.

Det känns bättre nu än sist jag skrev i alla fall, det är bra. Men har börjat få en oro i kroppen som jag inte alls gillar. Har drömt mardrömmar senaste nätterna, inte specifikt om Afghanistan och den här situationen men ändå mardrömmar. Sover dåligt över lag och, ja, allmänt orolig. Det gillas inte. Har faktiskt inte varit orolig innan, inte på det här viset i alla fall.

Men det ger sig väl.
På ett eller annat sätt.

H

Frustrerande..

I dag är väl inte den bästa dagen. Eller ja, dagen har väl flutit på hittills. Men inte mer än så.

Pratade nyss med E. Eller ja, pratade och pratade, mest lite mummel och tystnad från oss båda två. Varför vet jag inte. Inte så händelserika dagar någon av oss, inte på humör, frustration över situationen?
Kan säga att det suger just nu i alla fall, när man lagt på. Första gången det känns så här, så får väl vara glad att allt varit så glatt och positivt innan men ja. Som sagt trist just nu.
Och när man inte kan ringa själv när man vill utan bara ska sitta och vänta på samtal som nåt annat fån blir ju inte frustrationen mindre kan jag säga.

Jaja, det blir bättre och allt sånt där snack. Pyttsan.

Är i alla fall fortfarande väldigt stolt över dig E! Och stöttar dig till hundra procent, hela tiden.
Bara det att det blir lite tråkigt vissa dagar, och som Lasse säger: Sådan leda bryter ner en bra frisyr.. Ja. It takes the best of me, helt enkelt.

H


Lördagskväll..

Kan vara en kväll när man känner sig lite extra ensam, oh yes.

Tentan avklarad, och har verkligen inte en susning om hur det gick. Får väl hålla tummarna helt enkelt, och hoppas på en generös rättning.

Saknar ganska mycket nu. Hittade en av Es t-shirts hängandes på en dörr i går, så låg och snosade på den i natt. Kanske inte så smart, för längtan blir ännu mer påtaglig då. Men va fan, det luktar ju så gott!

Allt gott
H

5 veckor..

..Är ju ingenting. Eller jo, ganska länge. En tredjedel avklarad, alltid nåt.

Känner mig alldeles grötig i huvudet av allt tentapluggande, kan knappt stava mitt eget namn utan att tänka efter. Kommer ju gå utmärkt det här.

Fick ett samtal mitt i natten (eller halv 8 på morgonen kanske) av E. Ett god morgon mest, tror jag lyckades mumla ur mig ett god morgon tillbaka innan vi lade på. Mysigt att få morgonsamtal, men det var skönt att somna om också. Var väl tur att han ringde nu i eftermiddags också, så vi fick ett riktigt samtal där inte en av oss var alldeles för trött för att tänka.

Tror jag ska unna mig lite tv-spel i kväll, för televisionen verkar inte erbjuda särskilt bra slötittningsprogram.

Allt gott
H

Eachday..

Ja, det knallar på här hemma. Dagarna flyter ihop till en gröt, ser likadana ut. Det får det bli ändring på, men efter tentan. Skojfriskt av schemaläggarna att lägga tenta 13-20 en lördag tycker jag. Det är humor det.
Vill få den överstökad nu, så man kan gå vidare någon gång.

Nästa vecka är det prova-på-vecka på gymmet. Perfekt! Efter det köper jag träningskort. Tur jag inte gjort det tidigare, tjänar ju in en vecka i alla fall. Måste jobba på beach-2010, hög tid! Och sen är det väl bara att fortsätta, så man är fit for wedding.

E ringer varje dag, super! Han får mig alltid på bättre humör, lugn och trygg som han är.
Saknar hans kramar, speciellt om nätterna.

Allt gott
H

Fuldans..

Sitter här och fuldansar i ett försök att muntra upp stämningen. Det fungerar ganska bra.
Saknar dock E, han kan också fuldansa bra. Får bli vinspritzers och fuldans när han kommer hem, det känner jag det. Brukar gå hem.
(Kanske inte ska skriva att han gillar att dricka vin med sprite och fuldansa, hög mobbningsfaktor på det om någon av hans kamrater läser, men va fan han kan tat -han är ju hård militär.)

Snart bara 5 veckor kvar. Bara, ni hör ju hur optimistisk jag låter. Ger det ett försök i alla fall. Utåt. Innuti är det kanske inte riktigt lika positiva tongångar. Men det är tanken som räknas ..?

Nä. Vad blir det..? Det baller uuur, som de skulle sagt på/i Grotesco. Ska väl gå och lägga mig och plugga, innan mitt riktiga jag lyser igenom alltför mycket här.

Allt gott
H


Helg igen..

Veckorna går ju faktiskt.

Har börjat skolan igen. En chockstart kan man nog säga. Jag har inte gått upp innan 10 på över en månad tror jag, och nu var det 9:15 på universitetet som gällde både torsdag och fredag. Men jag klarat! Har utfört diverse experiment och ska skriva klart labbrapport till på tisdag, och nästa lördag stundar stortenta. Kommer ju inte bli mycket tid över till annat här inte.
Skönt på ett sätt.

Nu flyter det mesta på känns det som. I morgon går vi in på trettiotalet nätter kvar innan hemkomst. Överkomligt.

Skickar sms varje dag. Mest om oseriösa grejer vilket är bra, gör ju att det känns lite mer som vanligt.

Nu skall jag återgå till min älskade kurslitteratur. Underbart sätt att avsluta en lördagkväll.
E behöver ju inte oroa sig för att hans blivande fru festar ihjäl sig i alla fall.

Allt gott!
H

Inget nytt under solen..

Det lunkar på här hemma. Klipper av en centimeter på måttbandet varje morgon, och nu är det 43 kvar. Det rör sig sakta men säkert åt rätt håll.

Haft ett välbehövligt besök av syskon. Kanon!

I morgon blir det universitetet för första gången på över en månad. Får väl se hur slut jag blir efter det. Heldag också 9-16. Ja, jag säger då det. Största utmaningen blir väl att komma ur sängen så tidigt, var läääängesen nu.

Väntar på samtal från E. Han ringde en snabbis förut men då var jag hos mamman så vi sa mest hej och så skulle han ringa när han var klar för dagen. Men det har blivit lite ändringar så nu dröjer det ett tag till. Får väl se om jag håller mig vaken tills dess. Är förkyld och känner att jag inte är så där superpigg direkt.

Allt gott!
H

Vardagen..

Känner att det ska bli skönt när skolan drar igång, så man kan få en vardag igen. När man är ledig finns det alldeles för mycket tid att bara gå och tänka. Inte bra.

Har besök av syskon nu. Skönt att slippa sitta ensam. Har hållt oss sysselsatta med äventyrsbad, film, tv-spel och mat. Helt okej :)

Fått prata med E en del också. Skönt att höra hans röst.
Längtar till februari!

H

Jodå..

Lite bättre i dag, efter lite sömn.

Längtan blir så enormt stark ibland, orkar knappt stå emot. Men nu har det lugnat sig.

Ska få besök av 3 av mina syskon i dag, det blir trevligt. Får se hur länge de orkar stanna, men några dagar borde de allt stå ut.
Får väl locka kvar dem med godis, brukar fungera.

Fick ett sms från E nu i morse, verkar som att de ska vara upptagna hela dagen. Lite tråkigt att inte få höra något från honom, men skönt att de har något att göra där nere.

Nu blir det frukost, plugg och kanske lite städ.
H

Bajsdag..

Det här suger, officiellt. I dag vill jag inte alls. Vill inte tänka att det snart är februari, för det är en evighet dit. För att inte tala om hur långt det är till maj. Ännu mer evighet.
Vill bara ha honom här, det är ju här han ska vara.
Hatar att jag är såhär också. Fjantigt och vekt. Och så jävla onödigt.

Skärpning får det bli. I morgon. Just nu ska jag krypa upp i soffan och slicka mina sår och tycka att det är mest synd i hela världen. För det är det.
Min värld.

Gott nytt år
H

RSS 2.0