Igång igen..

Ja, i morse stack han iväg igen. Oerhört skönt att han börjar sent på måndagar, så han kan vara hemma en natt extra. Det gör mycket! Fick höra förut att de inte gjort någonting i dag, vilket innebär att han kunde varit hemma, men men. Nu får han väl chans att lära känna lite mer folk så det blir väl bra ändå.

Har haft en mysig helg. Var iväg på marknad i Nora, och köpte det obligatoriska godiset. Lite festligheter hann vi också med på lördagskvällen. Mest bara skönt att han är hemma, och att det är som vanligt.
Ägnade hela söndagen åt att baka piroger, så han får med sig lite matlådor till Stockholm och slipper betala dyra pengar för att äta. Sen är det ganska skoj att baka och fixa, så det ska jag nog sysselsätta mig med fler dagar tror jag. Perfekt tidsfördriv!

I dag blev det en sväng till universitetet på prova-på-träning. Kommer ha visa problem med mobiliteten i morgon känner jag redan nu. Men skönt att få träna lite, det var längesen.

H

Hemma..

Ja, snart är första veckan på utbildningen avklarad, och det har gått bra. Visst är det tråkigt att inte ha honom hemma under veckorna, men det kan vara lite mysigt att sakna och längta också.
Det jag kan känna är att det är lite tråkigt är att vi inte kommer träffas ordentligt innan han åker ner. Det blir ju bara helger, och hur mysigt det än är känns det inte på riktigt. Det är bara tillfälligt och han ska snart iväg igen.
Men som han sa, vi har ju flera år tillsammans efteråt.
Men det är efteråt det.

H

Dagen efter..

Hade lite svårt att sova i natt, men det är bara nu innan jag vänjer mig. Sängen känns lite för stor.

Pratade med E igår, och han verkar tycka att det är superkul. Då känns det genast lite bättre, lite lättare på något vis. Han humör smittar lätt av sig, och det är jag glad över.

Var iväg och badade med ett par vänner idag, och samtalet rör sig så klart mest om den stundande resan och vad som kommer hända. Känns bra på ett sätt, men samtidigt kan det vara skönt att få släppa det och tänka på något annat. Blir bra att börja plugga så man får annat att fokusera på.

Nu har det verkligen sjunkit in att han ska åka. Förut har jag inte riktigt tagit in det, det har ju varit så lång tid kvar så det har inte kännts på riktigt med det gör det nu. 3 månader kvar, bara att ta vara på den tiden.

H

Ensamt..

Nu har han åkt iväg, för att börja utbildningen inför utlandstjänsten.
Känns redan ensamt och tomt här i lägenheten.
Det kommer självklart bli bättre, och jag vänjer mig vid att han är borta under veckorna. Men roligt är det banne mig inte!
Nu är det väl extra ensamt också, med ny stad och ingen man känner. Skolan drar igång snart, så då ordnar väl det upp sig det med.
Kan man hoppas.

Nu har det varit ganska oroligt där nere ett tag, hoppas verkligen på att det lugnar ner sig. I alla fall lite.
Kommer vara orolig nog som det är, har ju redan hunnit jaga upp mig en hel del.
Vad har vi gett oss in på?

H

RSS 2.0