Äntligen ...

.. helg, och han är hemma!
Hade något av en krisdag igår. Eller mer kriskväll ska jag väl säga. Tårarna bara sprutade, och tankarna for åt alla håll. Är så himla mycket nytt runt omkring mig just nu, och att dessutom inte ha E hemma gör det hela sju resor värre. Han är så trygg, behöver lite av det.
Men som sagt, nu är han hemma, och tog tryggheten med sig. Underbart!

Trevlig helg!

H
Kommentarer
Postat av: Helen

Så otroligt jobbigt när man känner sig ledsen. För man kan ju ingenting göra annat än att aceptera situationen. Känns litye som att vara in målad i ett hörn. Men vi pratar pratar och pratar om allt och det tror jag är viktigt. Säg exakt hur du känner för känslor kan aldrig bli fel. Jag hoppas din kille förstår dig och kan ta att du blir sur på honom. Jag är säker på att klara detta och jag hoppas vi kan klara detta ihop. För vi har ju samma känslor och lika jobbigt.

Ha i alla fall en super mysig helg och va rädd om varandra.

Kram

2009-09-05 @ 07:23:06
URL: http://famstenstroms.blogg.se/prov
Postat av: Helen

Har du 2 bloggar eller, blev lite förvirrad när jag gick in.

2009-09-05 @ 07:24:49
URL: http://famstenstroms.blogg.se/prov
Postat av: H

Men söta du! Inget kul att läsa att du mådde dåligt! Du skulle hört av dig så kunde vi pratat! Hoppas att du mår mycket bättre nu när E är hemma. Vi hörs på måndag så kan vi prata om helgen! KRAM!

2009-09-05 @ 11:09:51
URL: http://muffinsprat.blogg.se/
Postat av: johanna

Känner igen det där med bryta-iho-dagar. Hade en för ngn vecka sen då allt bara gick så jävla fel som det kunde. Det är inte så ofta man får de men de kommer lite då och då. Det är helt normalt( hoppas jag för annars är jag onormal). Då är det skönt o ha ngn i liknande sits som vet varför man reagerar som man gör. Hoppas det blir bättre nu.

Kram

2009-09-07 @ 12:05:43
URL: http://busungarnasmamma.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0